top of page
Zoeken
  • Smakelijk Kamperen

Kamperen én lekker koken.

Bijgewerkt op: 12 apr. 2018

Het klinkt als water en vuur, want hoe doe je dat met beperkte ruimte, keukenspullen en ingrediënten? Toegegeven: het is een uitdaging om dag-in-dag-uit een smakelijk recept op de campingtafel te toveren, maar... het kán!


In mijn blogs deel ik mijn lekkerste, makkelijkste en meest verrassende recepten die ik zelf met veel plezier maak. Vakantie betekent voor mij namelijk: ontspannen, maximaal genieten én lekker en gevarieerd eten!
Foto door Sander van Duijn

Franse slag

Koken op de camping is allesbehalve precisiewerk, jouw Franse slag is dus van harte welkom. Het je een bepaald ingrediënt niet, gebruik dan iets wat erop lijkt. Experimenteer! Ik zal regelmatig suggesties geven voor het bereiden van verschillende gerechten met dezelfde producten, zodat je niks hoeft weg te gooien. Tips die het koken in je campingkeuken eenvoudiger maken mogen ook niet ontbreken en tot slot spreek ik bekend en minder bekend kampeervolk om hun verhalen met jou te delen.


Veel kook-, eet-, lees- en vakantieplezier!

bottom of page