Smakelijk Kamperen
Quesadilla met kaas en tomatensalsa
Bijgewerkt op: 12 apr. 2018
Heb je kaas over? Pecorino, Parmezaan, oude of jonge geraspte kaas? Alles is goed tussen deze "Mexicaanse tosti". Nog lekkerder met tomatensalsa!
Ingrediënten
4 grote volkoren tortilla’s
200 gr geraspte kaas
4 lente-uitjes, fijngesneden
Voor de tomatensalsa:
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 lente-uitje, fijngesneden
Scheutje olijfolie
Sap van ½ citroen, of naar smaak
Voor de tomatensalsa:
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 lente-uitje, fijngesneden
Scheutje olijfolie
Sap van ½ citroen, of naar smaak
Paar druppels tabasco of chilisaus, afhankelijk van hoe pittig je ‘m wilt

Bereiden
Verhit een droge koekenpan. Leg een tortilla in de pan en beleg met de helft van de ingrediënten. Leg de tweede tortilla erbovenop en druk goed aan.
Bak zo’n 3 minuten per kant goudbruin.
Je kunt eventueel een kleinere deksel in de pan leggen, zodat alles goed wordt aangedrukt.
Meng ondertussen de ingrediënten voor de tomatensalsa.
Verdeel in vier punten.
Maak nog een wrap zoals hierboven beschreven en geef iedereen nog zo’n lekker kaaspuntje!